Offwhite lollipop cardi


copyright © boysen illustration 2008
Eftersom det har varit löning fick jag den eminenta idén att gå på stan och spana i kläder. Tidiga julklappar till mig själv. I fredags gick jag förbi Filippa K:s skyltfönster och såg det mest bedårande plagget hängandes med lamporna riktade mot sig. Igår bestämde jag mig för att gå in och känna på den. Jag brukar inte våga gå in i dem posha butikerna med risk för att bli utskrattad och illa behandlad. Det finns nämligen en speciell stämning i dessa fashionabla dyra plagg-butikerna som jag ogillar rätt ordentligt. Med mod stegade jag in över den välskötta entrémattan och undvek varenda lilla butikssäljarblick. Det är inte så att jag är människoskygg utan det är den här utblamerade känslan av att inte passa in som gör det så obehagligt inombords. Efter att ha spanat runt på vad som inte såg ut att vara den lilla skönheten, skyndade jag runt hörnet. Där såg jag äntligen den lilla tingesten alldeles perfekt ihopvikt på ett bord. Jag roffade åt mig ett ex, sprang in i en av de märkliga provhyttarna och hängde av mig. På några sekunder insåg jag att kärleken slagit till i det vita provrummet. Sedan kunde jag inte skiljas från den randiga offwhite/lollipoppiga cardin så den fick följa med hem. Jag hade gärna haft en klädhäst om det fanns plats för det. Tänk att smycka en hörna med ens finaste kläder.

Kommentarer
Postat av: helene

Gud vad snyggt du ritar! Kika gärna in på min blogg någon gång, jag tänkte lägga in lite bilder jag ritat på den, men alltid när jag försöker så slutar internet att försöka "suck".

2008-11-30 @ 17:14:50
URL: http://alltidhelene.blogg.se/
Postat av: emma

känner igen mig på din beskrivning om "snobbutiker", det bästa sättet är att ta med sig någon för annars blir man påhoppade direkt... det har iallafall hänt mig ett antal gånger. Du vill inte prova den här? Och då kan jag inte säga, neej, det är inte mina färger eller att modellen är konstig. istället blir det ett hmmmnja, det får nog bli en annan gång...

2008-12-01 @ 15:11:20
URL: http://frostflingan.blogg.se.blogg.se/
Postat av: kajsa

Jag låter mig aldrig begränsas av att butiker skulle vara mer eller mindre "fina". För folk har ingen rätt att döma mig efter hur jag ser ut eller är. Så jag traskar in på LV likväl som H&M, Gucci och Lindex. Inte alltid jag handlar men jag behandlar personalen på densamma sätt och förväntar mig exakt densamma bemötande.

2008-12-01 @ 15:31:52
URL: http://aenigma.blogg.se/
Postat av: victor

Hej,100 000 människor dör varje dag av åldrandet.Kolla in min blogg där jag skriver om livsförlängning och samhällets åldrandeproblem samt hur vi ska besegra åldrandet så att man kan leva så länge som man vill.

2008-12-01 @ 16:38:50
URL: http://victorbjoerk.blogg.se/
Postat av: boysen illustration

helene - Det ser jag fram emot!emma - Förstår precis! Inte alls kul.kajsa - Nä, jag vill också bli behandlad så som jag själv bemöter andra men det finns en del butikspersonal som ställer sig över kunderna vilket inte är speciellt roligt. Det är absolut inte alla. Har träffat på en hel del trevliga också men de dåliga vibbarna gör mig lite lilla till mods.

2008-12-01 @ 20:42:54
URL: http://boysenillustration.blogg.se/
Postat av: Anonym

fy fan vad fina bilder, är det du som ritat? :)

2009-04-13 @ 20:12:50
URL: http://amandasvenssson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0