091121 - Besviken


Copyright © Victoria Boysen 2009

Ja, vad skall man säga. Inte varit produktiv på ganska länge. Har inte haft tid, ork eller känsla för det. Men så hände plötsligt grejer i mitt liv som fick bägaren att bokstavligen välta över. Då fanns penna och papper nära tillhands. Jag är så trött på att älta inför andra människor genom tal och skrift. Enda utvägen var tecknandet. För det är ju trots allt det som är det mest personliga jag har. Under en tid har jag grubblat över en sak. Köpte en fyrkantig svart bok med vita fina blad. Den skulle bli min bilddagbok, hade jag bestämt. Men jag visste inte på vilket sätt. Nu vet jag. Igår fanns det ingen hejd på min hand. En talade bild och några ord som säger allt - för mig. Boken kommer ligga framme. Den är ingen hemlighet. Även om jag är den enda som vet den exakta innebörden. Är ganska förvånad över att jag hade kreativiteten inom mig trots total olust. Men bilden ovan hade en förlösande effekt.

Kommentarer
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

underbar bild!japp flyttat tillbaka sen två veckor =)

2009-11-23 @ 11:08:29
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

vet inte om det varit en fluga...för mig kändes det helt enkelt bara inte rätt och så lite andra grejer som spelade in helt enkelt.

2009-11-23 @ 11:28:20
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vilken bra idé! Och vilken talande bild! Tycker den säger det mesta...

2009-11-24 @ 15:45:12
URL: http://lovemusicandlyrics.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Åh, du är tillbaka! Fasen vad skönt.

Klockren idé det där med bilddagbok. Kör med något liknande, fast den är mer oorganiserat kaos av fina saker som jag klistrat in, ritat och skrivit upp. Inspiration som ska tas itu med senare. Nån gång.

2009-11-24 @ 17:29:18
URL: http://ruejaas.blogg.se/
Postat av: Victoria Boysen

Sandra - Ja, den säger ju ganska mycket men kan samtidigt stämma in på flera saker..för mig iafNathalie - Ja, vi får se hur länge. Jag gillar det oorganiserade! Det är så tankar och känslor är ju. Kan du inte visa?

2009-11-24 @ 21:03:12
URL: http://boysenillustration.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0