Tuppen


Copyright © Victoria Boysen 2010

Ibland blir man inspirerad av det mest oväntade. Jag har fortfarande ett kluvet förhållande till akvarellen. Det beror mest på rädslan att en bra skiss förstörs av ett endaste penseldrag. Men för att lära, måste man våga. Jag trodde inte att tuppen skulle bli bra så risken för att bli besviken, var minimal. Ganska bra grundtanke. Särskilt med tanke på hur nöjd jag är. Jag lär mig hela tiden. Tuppen var en present. I tryggt förvar. Som vanligt började jag med en blyertsskiss, fortsatte med att färglägga och avslutade med den svarta bläckpennan på valfria ställen. Jag älskar akvarellen när det blir bra. Mer frihet. Fantastisk känsla.

Kommentarer
Postat av: fanny

Charmen med akvarell är, enligt mig, att man kan göra lite fel utan att det är så farligt, det skänker snarare en viss charm åt bilden.

2010-05-03 @ 12:07:32
URL: http://intefanny.wordpress.com
Postat av: Johanna Urban

Hej! Underbar blogg! Älskar dina illustrationer!!! Kommer definitivt följa dig!! :DKika gärna förbi min blogg (trots att jag har en hel del att lära) :P

ART, http://johannaurban.blogg.se/

2010-05-03 @ 19:45:32
URL: http://johannaurban.blogspot.com/
Postat av: Sofie

Akvarell är det bästa som finns, enligt mig! :) Fast som sagt, det är surt om man "gör fel", och förstör hela bilden :/ Men när man väl har kommit igång med det är det ju helt underbart ^-^ Jag tycker du är duktig :)

2010-05-04 @ 14:00:47
URL: http://komigensofie.blogg.se/
Postat av: Flaming Fiona

usch akvarell har jag fobi för. egentligen inte så mycket för hur skört det är som medel, utan snarare för att jag tycker att så fort jag använder akvarell så ser resultatet så sjukt mesigt ut. men det är nog bara nåt i mitt huvud, din tupp ser stencool ut!

2010-05-04 @ 21:50:33
URL: http://www.flamingfiona.blogspot.com
Postat av: Victoria Boysen

fanny - Visst har du rätt. Att måla lite utanför är ibland snyggare än att hålla sig till ramarna.Johanna Urban - Tack snälla! Tittar sjävlklart in hos dig.Sofie - Tack så mycket :) Akvarellen har gett mig väldigt mycket. Kul att kunna variera teknik.Flaming Fiona - Mesigt? hur menar du? Det kanske är fint med mes :)

2010-05-06 @ 10:08:18
URL: http://boysenillustration.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0