Jag flyttar

Dagen är kommen. Jag har flyttat över bloggen till Wordpress som är ett helt fantastiskt bra verktyg. Ni hittar mig här. Eftersom jag inte enbart gör illustrationer, utan även skissar och målar på duk, tyckte jag att det var dags att byta till Victoria Boysen kort och gott. Jag kommer alltså även att lägga upp mina tavlor. Hur kul är inte det?! Jag är dock inte klar med all inflyttning så det lär se smått halvfärdigt ut ett tag till. Jag hoppas dock att ni följer med! Om ni länkar till bloggen så glöm inte att byta adress. Tyvärr har jag inte lyckats få med alla fina kommentarer som ni har öst över mig genom åren och det är jag ledsen för. Men ingen idé att titta över axeln. Nu blickar vi framåt! Bloglovin' har varit fenomenala med att ändra bloggadressen så ni som följer behöver inte göra ett jota. För er som ännu inte följer, vore det en bra grej att börja. Det gör ni här.

Återigen tack för att ni gjort bloggen till mer än jag nånsin har kunnat drömma om. Jag har träffat på en mängd talangfulla individer och fått så mycket respons. Det har berikat mitt liv helt klart och det kommer det fortsätta att göra. Nu kör vi vidare! 

The day has come. I have moved my blog to Wordpress. Please join me and if you don't already follow me at Bloglovin', you can subscribe here. All you followers don't have to do a thing except visit my blog here of course. Thank you for these years. The blog has become something I could never dream of. Let's roll!


RSS 2.0