091126 - Thanksgiving


Copyright © Victoria Boysen 2009

Det är ofta som man bara tar sig genom livet utan att reflektera över det fina innehållet. Många gånger klagar vi på saker och glömmer bort att visa uppskattning. Tacksamhet för både små och stora saker, är att uppskatta livet. Denna vecka har jag mycket att vara tacksam för. Fina vänner som agerar stöd i vått och torrt. Vänner som lyssnar och vet vad som värmer en ruggig dag i november. Vänner som bjuder in till fest mot veckans slut. Vänner som bryr sig. Det är kärlek. Bilden ovan sätter fingret på detta. På känslan över det gemensamma. We can do this. Och det härliga i att ge av sina egna medel, är att man själv blir så glad av att se en annan människa lysa upp. Passande nog är den 26 november Thanksgiving Day i USA.

Kom förresten på häromdagen att bloggen fyllt ett år. Galet! Men kul. Trevligt att många av er har hängt med från början. Hoppas år två kommer bli lika gemytligt och att ni fortsätter följa utvecklingen.

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Uttrycket i bilden är fantastiskt, och jag är grymt imponerad av "geometrin".Och hänger definitivt med i utvecklingen under år två, kreativitet föder kreativitet, och din är verkligen i världsklass!

2009-11-30 @ 13:10:16
URL: http://ruejaas.blogg.se/
Postat av: Victoria Boysen

Nå, du är så söt. Känner mig hedrad! Du är grym!

2009-12-06 @ 10:28:15
URL: http://boysenillustration.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0