Preppy Cool


Copyright © Victoria Boysen 2010

Wow. Vilken respons. Har tyvärr ingen möjlighet att besvara er alla individuellt så det får bli ett kollektivt tack. Tack! Jag målar och har mig. Lost Track of Time puttrar i en hög med andra papper och istället experimenterar jag på A5 för att lära känna akvarellen. Förstå karaktären. Den är komplicerad. Ovan är första försöket där jag porträtterat en karl. Hade en annan bild i huvudet men strunt i det. Jag visar vad jag gör oavsett om det blir bra eller dåligt. Kan dock konstatera att det var en svår ursprungsbild. Tre ting. 1) Det är en man. 2) Han har skägg. 3) Han bär solglasögon. Dessa tre moment är inte lätta att få till på ett snyggt sätt om man är nybörjare (eller van). Jag ser mig nämligen som nybörjare med den blöta akvarellen. Jag fortsätter att öva. Det jag gillar bäst med Preppy Cool är reflektionerna i kavajen, skärpet och detaljerna på scarfen. Och hans attityd så klart.

Över till något annat. Det finns en hel del av er som frågat efter min mailadress. Den finns här till höger även om man inte ser det särskilt tydligt. Flera av er vill beställa en bild och givetvis kan ni det om jag bara får lite tid på mig. Som ni förmodligen märkt, använder jag mig av många olika tekniker så det är bara att peka och välja. Maila mig på boysenillustration(at)hotmail(punkt)com så kan vi diskutera vidare.

Kommentarer
Postat av: fanny

Mycket snyggt. Gillar frisyren, har själv otroligt svårt att få till snygga herrfrisyrer eller frisyrer som saknar lugg i allmänhet.

2010-04-25 @ 14:45:57
URL: http://intefanny.wordpress.com
Postat av: lovisa

svinsnyggt! bra jobbat!

2010-04-25 @ 23:24:21
URL: http://lovisahh.blogspot.com
Postat av: Anna

du är ju GRYYYM! lav it!

2010-05-01 @ 19:28:50
URL: http://kreativitet.webblogg.se/
Postat av: Sara

Jag är särskilt impad av kläderna, den randiga skjortan som väckar sig. Tycker det är knepigt att teckna/måla kläder, speciellt de med mönster.

2010-05-02 @ 12:43:40
URL: http://ihhhgalleri.blogspot.com
Postat av: Victoria Boysen

fanny - Vad roligt att du gillar frisyren och visst är det svårt att få till en långhårig frisyr på en man. Blir lätt ganska feminint men detta blev nog lite med sliskigt. Det är bara att öva!lovisa och Anna - Tackar! :DSara - Jag älskar ju att teckna/måla detaljer och mönster. Ju mer detaljerat desto finurligare effekt.

2010-05-03 @ 11:05:20
URL: http://boysenillustration.blogg.se/
Postat av: Emma

Du är sjukt grym!

2010-11-29 @ 18:43:01
URL: http://oursketchbook.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0