Work in progress: Miss Leaf


Copyright © Victoria Boysen 2010

Det här är förhoppningsvis början på fortsättningen. Jag har legat ganska lågt på den kreativa fronten - som ni har märkt. Tackar så mycket för ert tålamod. Jag har inte gett upp det här ännu. Det är som vanligt inspirationen som inte riktigt vill bosätta sig. Men jag inbillar mig att mitt psyke och säkert också perceptionen gör sig redo för storverk. Eller vi kan ju hoppas. Jag har försökt att kladda ner en del finurligheter, tidigare i sommar, men inte blivit särskilt nöjd. Trevliga motiv men dåligt resultat. Jag ska se ifall det går att göra om och samtidigt avsluta ofärdiga bilder som bara ligger och dammar. Motivet ovan föll jag för då det var något annat och det är väl där skon klämmer. Jag ställer höga krav på val av motiv och därmed min egen prestation. Förstår inte varför jag ska vara så hård mot mig själv, men jag antar att det beror på frånvaron av en expert som kan ge mig konstruktiv kritik.

This is hopefully a new start. The inspiration has not been what it should. I imagine that the lack of creativity is a preparation for greater things. I am choosing difficult motives trying to be a hard judge upon myself.

Kommentarer
Postat av: Jolbi-fashionillustrator

Tack, det kändes jättebra, Malin var verkligen lätt att prata med:)Vilken vacker bild, känner igen mig i det du skriver, hoppas kreativiteten hittar tillbaka till dig!

Kram!

2010-08-06 @ 14:50:32
URL: http://jolbi.blogg.se/
Postat av: Johanna Urban

Mycket fint :)//Johanna

ART, http://johannaurban.blogspot.com/

2010-08-10 @ 16:50:00
URL: http://johannaurban.blogspot.com
Postat av: jennifer

oj va fint! :O :D

2010-08-11 @ 14:53:00
URL: http://theeasyway.blogg.se/
Postat av: Victoria

Tackar så mycket! :)

2010-08-12 @ 00:16:26
URL: http://boysenillustration.blogg.se/
Postat av: un amour de papier

I've always been fascinated by the sketches ... is so fragile that moment still work in progress ... because anything can still change ... we are like hanging in the drawing.

I really like.

2011-04-29 @ 15:51:49
URL: http://www.unamourdepapier.blogspot.com
Postat av: malin

Dina bilder är alltid så inspirerande, jag gillar verkligen din stil!

2011-04-29 @ 18:12:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0