Lost Track of TimeCopyright © Victoria Boysen 2010

Då kom dagen då Lost Track of Time blev klar. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga förutom att det känns som en lättnad. Samtidigt infinner sig en sorts vilsenhet. Vad ska jag göra nu? Men jag vet vad jag ska göra. Det är bara den där allmänna insikten om att nu är ett långvarigt projekt till ända. Var blev fyrverkerierna av? Om vi ska se till motivet och slutresultatet, finns det en del att yppa. Delar är jag riktigt nöjd med, medan det finns vissa partier som jag kunde ha gjort bättre. I det stora hela är jag dock riktigt nöjd. Bilden växte fram från en hatt, kanin, tekopp och ett fickur. Inte trodde jag att det skulle bli såhär. Det är det som gör processen så spännande.

Nu är det som så att jag fått en del förfrågningar huruvida bilden är till salu. Originalet är jag inte riktigt redo att släppa ännu men jag undrar ifall det finns ett intresse i att köpa ett signerat exemplar i begränsad upplaga? Ni kan ju kommentera nedan eller slänga iväg ett mail på boysenillustration(at)hotmail(dot)com så ser jag hur pass stort intresset är. Originalstorlek är A4 men detta kan ju alltid korrigeras på tryckeri.

The day has come. Lost Track of Time is finished. Can't believe that I'm done. Overall I'm quite pleased with the result. Now I'm wondering if there is an interest in buying a signed copy in a limited edition. The original is in A4 format. Please comment below or send me an e-mail.

Kommentarer
Postat av: Carita

du är så fruktansvärt, obeskrivligt duktig på att teckna. jag önskar verkligen att jag hade åtminstone en gnutta utav det i mig.

2010-05-22 @ 00:54:50
URL: http://carita.devote.se
Postat av: Jenny Eriksson

Åh herrejösses va fint det blev! Du är grymt duktig!

2010-05-23 @ 09:54:53
URL: http://fotografjennyeriksson.blogg.se/
Postat av: Hugardt

vad fint det blev!

2010-05-23 @ 23:54:07
URL: http://lovisahugardt.blogg.se/
Postat av: Lisa

Vilken häftig bild!

2010-05-26 @ 19:15:19
URL: http://musicadelasanta.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Kul att du har börjat exprimentera med akvarellfärger, riktigt bra blev det!

2010-05-27 @ 15:12:34
URL: http://ruejaas.blogg.se/
Postat av: Saskia

jättejätteJÄTTEFINT!

2010-06-05 @ 19:47:50
URL: http://konstruerat.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0