Emsedge

Copyright © Victoria Boysen 2011

 

Ibland fastnar jag för en särskild bild som väcker empati. I vissa fall är känslan vag, ur min synvinkel, men det är då jag tar till blyertspennan och förstärker de bitarna som jag skulle vilja förmedla. Nu var det de ledsna hundögonen och plutläppen. Tjejen på bilden är Emma Elwin och hon bloggar här. Det har för övrigt inte blivit mycket tecknande den senaste tiden. Däremot har jag bekantat mig med akryl och snart har jag färdigställt en 1x1 meter stor canvasduk med massor av färg. Vi får se vart det leder.

Bidrar förresten till portföljjakten #6 som Hanna Fridén håller i.


Sometimes my eyes gets caught by a picture with a certain feeling. It can be an almost undefined emotion but that's when I take out my pencil and emphasize the feeling I'm after. In this case it was the puppy eyes and pouty lip. This is Emma Elwin and she has her own blog here.

Kommentarer
Postat av: Dina

Så himla fin..

2011-05-25 @ 15:13:20
URL: http://funnylittlefrogs.blogg.se/
Postat av: roberta

amazing! I really love your illustrations! ;)http://traveloguewithlove.blogspot.com/

2011-05-26 @ 14:44:46
URL: http://traveloguewithlove.blogspot.com/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

gud så fint!!

2011-06-08 @ 10:47:40
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Johanna Urban

Vacker illustration!Hoppas du har en fin sommar,

johanna

2011-07-24 @ 12:35:05
URL: http://johannaurban.blogspot.com/
Postat av: Mikael

Hej alla modekunniga! Det finns ett modeforum - forum.modekampanj.com som skulle behöva lite hjälp från modekunniga och modeintresserade personer, så att vi alla kan få en bra modeportal där man kan få svar på sina frågor. Jag blir väldigt glad ifall ni som läser detta har lust att ta en titt. Självklart kan man skriva om sin blogg eller hemsida. Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Ni kan alltid mobba mig för mitt försök att göra en video http://www.youtube.com/watch?v=1I5dOVSo_AE , musiken är iallafall bra tycker jag. Facebook grupp finns på adress www.facebook.com/modekampanj och twitter på @modekampanj. Tack för att ni tar er tid att kolla på detta.

2012-03-30 @ 13:35:12
URL: http://www.modekampanj.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0