Pantomime part 2


Copyright © Victoria Boysen 2009

Klar! Jag har lyckats slutföra ett projekt. Mäkta stolt. Inramat och klart att sätta på tavellisten - en tavellist som dock inte sitter på väggen ännu. Men tavlorna är åtminstone klara. Just nu står de på soffan lutade mot väggen. En sak jag stör mig på är tavlors glas. Det har allt som oftast en blå ton. Förstår ni vad jag menar? Det innebär bland annat att om pappret är vitt från början, ger glaset ifrån sig ett ljusblått sken. Det är inte snyggt. Jag vill hellre ha det gult om jag får välja. Givetvis kan jag rita på annat papper men jag gillar ju de jag använder. Nu skall jag sätta fart med ett annat projekt. Dock inte mitt eget.

Kommentarer
Postat av: Malin

Sv: Eller hur! Så genomtänkt och fint. Men jo, det tar tid... :) Tack tack! Ibland går det som av sig själv nästan.Blir det som en liten serie med bilder? Den här och den förra är väl samma person? Jag vill gärna se dem på väggen sedan!

2009-12-13 @ 19:57:00
URL: http://mejlajn.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Håhå. Föstår precis vad du menar. Samma sak med papper. Värsta som finns med papper som går mot det blå. Eller papper som är helt vita, iaf när man ska rita på dem. Ingenting ser bra ut mot helt vitt. Varma toner ska det vara.

2009-12-13 @ 23:07:03
URL: http://ruejaas.blogg.se/
Postat av: Sara

Pantomimerna är fantastiska! Jag gillar också papper med gul ton. Men ibland är det en nackdel när det blir dags att scanna, om man scannar i färg. Har inte tänkt på att glas har en blå ton förut. Mycket snyggt här hos dig! Inspirerande.

2010-01-05 @ 20:24:09
URL: http://ihhhgalleri.blogspot.com
Postat av: Victoria Boysen

Malin - Vi får se om det blir en serie eller om jag nöjer mig med två. Det är samma person ja även om de inte liknar varandra helt. Nu är de iaf inramade och står på tavellisten. Det blev precis som jag tänkt mig :) Får visa bild snarast.Nathalie - Tror det blir att gå på pappersjakt.

2010-01-08 @ 11:57:18
URL: http://boysenillustration.blogg.se/
Postat av: carre

jag är härmed ett stort fan! helvete vad sköna motiv! sjukt fint!

2010-03-07 @ 13:18:08
URL: http://kidnordic.blogg.se/
Postat av: johanna

skuukt fin skuggning!!!!!!!!!

2010-03-16 @ 18:26:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0