Korpar

Copyright © Victoria Boysen 2011

 

Det finns ett tillfälle då jag kan rita fortare än ögat blinkar. Då jag har en plan och ett motiv klart för mig. Och ett jävla anamma, så klart. Sätt det i kombination till en dubbellatte, stress och en deadline som heter födelsedagsfest om en och en halv timme. Då får du ovan motiv. Jag ville så gärna att min kompis skulle få denna present av två anledningar. 1. Han fick födelsedagspengar till en sleeve. 2. Vi har pratat om vad jag skulle kunna göra för avtryck på honom. Det roliga är att vi hade ettårsjubileum, som vänner, igår. Förra årets födelsedagspresent blev en inramad print av City Owl. Fågeltrend. Med tanke på omständigheterna är jag mycket nöjd. Eller jag är mycket nöjd. Hade jag inte varit nöjd, skulle jag aldrig ha gett bort motivet. Grundprincip.

The crows above is a result of previous discussion, stress, a double latte and stubbornness. Happy 30th birthday M! It's for his soon to be sleeve tattoo. The birds keep on coming back each year.

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Oh, kommer nog bli riktigt snyggt!

Blir ju tyvärr inte så ofta men försöker ta tag i bloggandet lite nu i alla fall men ritat har jag inte gjort sen den teckningen. Jag har dock hunnit föda barn :)

Pennor använder jag faber castell, de där gröna blyerts (finns på matton) tycker de är bäst. Brukar använda från HB upp till 5B. Börja med HB och ta mjukare eftersom. Teckningen är dock A3, alla mina är det så supervass var nog inte pennan :)

2011-02-06 @ 23:29:04
URL: http://kawasart.blogg.se/
Postat av: Fotograf Jenny Eriksson

Snyggt!

2011-02-13 @ 13:54:02
URL: http://fotografjennyeriksson.blogg.se/
Postat av: LENA

Simply beautiful! :)http://lena510.blogspot.com/

2011-03-01 @ 23:20:23
URL: http://lena510.blogspot.com/
Postat av: sofiedraw

snyggt! :D

2011-03-04 @ 21:30:28
URL: http://sofiedraw.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0