Crisp pattern

Copyright © Victoria Boysen 2011


Då blev den klar den här månaden i alla fall. Smått förvånad. Men det är alldeles förtrollande att rita mönster. Hitta på och gå loss. Ska genast sätta igång med nästa mönstermotiv. Det tog emot att fortsätta rita efter första utkastet men blyerts är ett bra påhitt. Det är bara att sudda om det blir fel. Tack och lov slapp jag ångra mig. Det jag gillar bäst med bilden är flödet i de långsmala böljande linjerna. Att de dansar litegrann. Och som kontrast är själva mönsterdelen, med hål i, ganska statisk på ett sött vis. Kontraster. Kommer för evigt att vara den häftigaste effekten.

UPDATE: Spanar in bilder från Stockholms modevecka och råkade trilla över en struktur som kändes mycket bekant. Se själv i bildvisningen för Josefin Strid. Kul!

I ended up finishing the picture sooner then I thought. Impressive. I have a fascination for contrasts and the wavy lines works well with the static pattern in between. Something for the eye. I am kind of eager to continue onto next motive. Consisting of pattern of course.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0